Shivaya Opleiding - 2021*

FUNDAMENTS FOR THE FUTURE

Hoger menselijk potentieel in beweging naar transformatie, veerkracht en richting. 

EEN BRUG TUSSEN MATERIE EN BEWUSTZIJN

Inzicht van de verbinding en stroming in de lagen van ons bewustzijn bepaald onze evolutie als mens

Ingrediënten: facilitation - lichaamswerk - yoga - persoonlijke ontwikkeling

meditatie - spirituele ontwikkeling - systemisch werk - rituelen - souldance

healing - coaching - …

 

VOOR WIE?

 • Voor mensen die meer vanuit zelf- en lichaamsbewustwording willen leven en werken; die meer vanuit hun kern hun volle potentieel willen ontdekken en inzetten om bewuste keuzes te kunnen maken in het leven. Voor mensen die spiritueel en persoonlijk willen groeien vanuit een stevig basis en authenticiteit; die tools en ervaring zoeken om sterker in het leven te staan en om ook andere mensen te kunnen ondersteunen/begeleiden vanuit een holistische visie;

 • Ik denk aan: Coaches, Yoga beoefenaars/teachers, leidinggevenden, ondernemers, trainers,

 • individuen die op een diepere laag willen verbinden met hun fysieke, emotionele, mentale en spirituele laag.

 

Een prachtige journey naar zelfontdekking en leiderschap vanuit hart & ziel.

Ben je nieuwsgierig hoe yoga, spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling

je tot diepe transformatie kan brengen?

Dan is deze unieke Shivaya Opleiding 2021* een uitgelezen kans!

 

INSTEEK

Er zijn heel wat yoga- en mindfulness opleidingen te vinden, en trainingen rond persoonlijke groei en ontwikkeling.

Deze Shivaya Opleiding 2021* gaat verder en maakt de combinatie.

Het gaat niet enkel om het bijleren van specifieke skills en je te verdiepen in yogafilosofie, het gaat er om hoe jij je kennis samen met je eigen wijsheid, ervaringen en persoonlijkheid, belichaamd en kan uitdragen in de (nieuwe) wereld.

 

“The transformation of the world is brought about by the transformation of oneself “

Jiddu Krishnamurti

 

Door een ruime, ontwikkelingsgerichte vakkennis te mogen beoefenen en te ervaren in deze opleiding kan je die omzetten om jouw unieke pad te kiezen. Om van daaruit je unieke bijdrage in de wereld te kunnen manifesteren.

Dit geeft enorme voldoening en energie en zo ga je ook op een andere manier naar de wereld kijken.

Je ontdekt hoe alle tools in deze opleiding jou kunnen dienen zowel in de professionele context als in het privé leven.

 

FUNDAMENTS

Wie ben je? Wat is je grootste drijfveer? Wat zijn je belemmeringen?  Hoe kan meer lichaamsbewustzijn bijdragen naar meer inzicht en antwoorden en zorgen dat jij jezelf meer kan laten zien op een authentieke manier?

Welke groeiprocessen willen door jou in beweging komen?

 

Wat je beweegredenen ook zijn om deze opleiding te volgen, je zal gemotiveerd en uitgenodigd worden om dieper contact te maken met jouw ware essentie, de verschillende bewustzijnslagen en dimensies (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) en de samenwerking van de drie intelligente centra hoofd, hart en buik.

 

De SHIVAYA OPLEIDING 2021* spreekt dus ook je innerlijke kracht, wijsheid en authenticiteit aan en niet enkel je intelligentie of kennis.

 

“We can not solve our problems with the same level of thinking that created them” Albert Einstein

 

FUTURE LIFE

In de toekomst zal het niet meer voldoende zijn om enkel ons hoofd en kennis in te zetten om oplossingen te vinden voor de steeds snelle veranderingen en uitdagingen in de wereld. We worden steeds meer geconfronteerd met onvoorziene omstandigheden, conflicten en crisissen. Dit zorgt dat onze veerkracht op de proef wordt gesteld en beseffen we dat we een houvast nodig hebben.

 

Wanneer we bewust zijn van ons volledig vermogen als mens en als spiritueel wezen dan kan een kanteling gebeuren.

Groeien in bewustzijn is daarom essentieel voor de toekomst. Ons bewuster verbinden met ons lichaam, onze emoties, gevoelens, essentie, kwetsbaarheden en energie. Alles is energie in beweging of beter, als er geen stroming is dan kan ons systeem de snelle evolutie niet meer aan en begeeft. Deze opleiding zal je contact laten maken met je volledig vermogen om in te zetten in de toekomst.

 

Deze opleiding kan eveneens bijdragen voor:

 • Mensen die lichaamsgericht (yoga) trainingen willen geven met meer diepgang en achtergrond.

 • Leidinggevenden die een nieuwe manier willen ontdekken waarbij ze het fysieke, mentale en emotionele verbinden om in te zetten om vanuit centering en een dieper bewustzijn leiding te kunnen geven.

 • Heroriëntering in je leven vanuit je ware essentie.

 • Mensen die dagelijks anderen begeleiden, zowel therapeutisch of via coaching om meer bewust te worden van hun lichaam, energie en groeiproces.

 

Meer en meer mensen zijn er zich van bewust dat we zelf het leiderschap dienen op te nemen om ons volle potentieel te ontdekken en onze betekenis te leven. Hoe meer we ons verbinden met onze essentie en onze betekenis hoe meer we van daaruit een verschil kunnen maken. Daarvoor hebben we onderbouwde tools, begeleiding en elkaar nodig.

De vruchten daarvan brengen voldoening en energie om meer uit het leven te halen wat reeds in overvloed is. 

‘Op de yogamat toon je wie je bent in het dagelijkse leven,

in het dagelijkse leven toon je wie je bent op de yogamat!’ Kathy.

 

Meet your real self on the mat!

Er is geen of/of maar en/en!

Yoga, meditatie, stilte, reflectie, de natuur… kunnen dienen als groeibron en hulpmiddel om je bewustzijn te verruimen. Je bent je meer gewaar van de boodschappen van je lichaam, je reactief vermogen en de relatie met jezelf. Die bewustzijnsverruiming helpt je meer gefundeerde keuzes te maken en je eigen pad te gaan..

 

De SHIVAYA OPLEIDING 2021* zorgt ervoor dat wat je tegenkomt op je mat je ook daadwerkelijk leert aanpakken. Tijdens de yogalessen komt heel wat in beweging en niet alleen op fysiek vlak maar ook mentaal en emotioneel. Ervaringen en gebeurtenissen uit het heden of het verleden kunnen heftige reacties opwekken. We leren hoe we daar beter mee kunnen omgaan en ondersteunen zo het proces van persoonlijk ontwikkeling en heling.

 

"Blessed are the flexible, for they shall not be bent out of shape" Unknown

Je krijgt technieken, tools en inzichten en wordt gestimuleerd om wat in lijn ligt met wie je bent, verder aan de slag te gaan op weg naar je bestemming. Zo zal je een eigen uniek pad lopen en ontdek je de vrijheid om het geleerde te gebruiken als katalysator om wat je verder in de wereld wil zetten.

 

De SHIVAYA OPLEIDING 2021* start vanuit de basis waarvoor verschillende filosofische geschriften en Yoga voor staan en dat is VERBINDING. Verbinding met jezelf als mens en met het allesomvattende universum.

De verbinding met je volle potentieel, je essentie, wijsheid en drijfveren. Al wat niet stroomt op die lijn proberen we ruimte te geven, we observeren en met het inzicht die we krijgen kunnen we stappen zetten naar transformatie en healing.

We verkennen zowel op fysiek, energetisch, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau. Indien je bewust bent dat al die dimensies elkaar beïnvloeden dan ga je ook bewuster om met wat zich aandient. Dit is een keerpunt naar een dieper bewuster leven.

 

Mogelijkheden & Outcome :

 • Deze SHIVAYA OPLEIDING biedt je de mogelijkheid om meer diepgang te vinden in je leven, werk en privé.

 • Om vanuit de verbinding met je essentie, je wijsheid en je bewustzijnsverruiming je leven verder vorm te geven en e.v. dit inzetten om ook anderen te laten groeien en te begeleiden.

 • Als groeitraject naar transformatie en een diepere innerlijke verbinding met jezelf en de verbinding met je lichaam.

 • Leiderschap & groei om je uniek potentieel uit te dragen.

 • Vanuit de bewustwording van de fysieke, emotionele, mentale en spirituele dimensies straal je ook anders naar je omgeving.

 • Bewustere keuzes kunnen maken

 • Je plek in de wereld innemen

Het is een interactieve opleiding waar verbindend leren centraal staat. Door middel van systemisch werk, oefeningen, dialoog, reflectie,… leer je ook van elkaar.

 

Holding Space:

De Shivaya Opleiding gaat door in een veilige leeromgeving en met de nodige zorg en ondersteuning. Tussen de blokken door is er de mogelijkheid om verder in groepjes te oefenen en voor intervisie en persoonlijke begeleiding.

 

Werkwijze:

Deze opleiding bestaat uit 8 blokken van 2 dagen.

Die gaan door tijdens het weekend op zaterdag van 9u30 tot 17u30, zondag van 10u tot 17u.

Een evaluatie en actieplan op het einde van de opleiding.

 

Leiderschap & kwetsbaarheid

Je leert in deze opleiding meer manifesteren vanuit je hart i.p.v. van enkel vanuit je hoofd. Met hart en ziel leven, werken of mensen begeleiden of leiding geven is duidelijk voelbaar!

 

Voorwaarde:

Om deel te nemen aan de Shivaya Opleiding wordt aangeraden dat je reeds persoonlijk werk deed of/en enthousiast bent om lichaam en geest meer te verkennen. Of je hebt reeds yoga ervaring (geen must). Je ontvangt een vragenlijst om in te vullen bij je inschrijving. Een intakegesprek kan eveneens en is vrijblijvend en GRATIS.

 

Wat je mag verwachten & leeronderdelen:

 • De opleiding is onderbouwd door: de chakra psychologie, vijf elementenleer, de vier dimensies lichaam,                hoofd, hart en ziel, kosha’s, systemisch werk, coaching, rituelen, sjamanisme, NLP, YOGA (filosofie en practise), 

 • Het beoefenen van asana’s (yogahoudingen), pranayama (ademhalingstechnieken), mantra’s en meditatie vloeien doorheen de opleiding en worden gelinkt aan je persoonlijke groei en ontwikkeling.

 • De praktische benaderingen zullen ondersteuning bieden om het geleerde te ervaren en te integreren

 • Inzicht in verschillende persoonlijkheidsprofielen

 • Hoe het bewustzijn verruimen

 • Ontwikkelen van je eigen yogapractise

 • Signalen van het lichaam opvangen en observeren

 • Andere mensen kunnen trainen en begeleiden naar meer zelf- en lichaamsbewustzijn

 • Verbinding en stroming vinden in je walk, talk, sense en being

 • Belang van ontspanning en stilte + ontspanningstechnieken.

 • Tantra meditatie

 • … aangevuld met wat zich aandient in de groep en nuttig is om deze opleiding te voeden en te ondersteunen.

 

Tijdens deze opleiding wordt je bewust van de verbinding met je unieke lichaam, je gedachten, overtuigingen en belemmeringen, je gevoeligheden, je hart en je verlangens, maar ook met je unieke bijdrage in de wereld.

Dit zal je helpen om met een holistisch blik naar jezelf en de mensen die je wilt begeleiden te kijken.

 

Toegevoegde waarde voor Yogateachers

De ideale basis voor iedere yoga teacher! Verdieping van het ‘YOGA ZIJN’. Tips en feedback wat bij het yogalesgeven van pas komt. Integratie + coaching tips. Yogastijl: Vinyasa - Prana Yoga flow. (basis Hatha yoga en Ashtanga) 

Voorbereiding en voorwaarde voor de SHIVAYA TRAINING YOGA PROFESSIONAL.

 

Certificaat

Een eindwerk en presentatie in het laatste blok

Na het slagen en min. 90% deelname aan de Shivaya Opleiding krijg je een Certificaat.

Een SHIVAYA accreditatie kan je ontvangen na ook de SHIVAYA training te hebben gevolgd.

 

De opleiding gaat door tijdens het weekend (max 12 deelnemers)

Zaterdag 9u30 tot 17u30 - Zondag van 10u tot 17u00

DATA:

Blok 1:           19-20 juni 2021

Blok 2:           10-11 juli 2021

Blok 3:           21-22 augustus 2021

Blok 4:           18-19 september 2021

Blok 5:           9-10 oktober 2021

Blok 6:           30-31 oktober 2021

Blok 7:           20-21 november 2021

Blok 8:           11-12 december 2021

Test + Afsluit ceremonie 

 

Totale prijs: €4150,00 (3429,75 +21% BTW)

Kan e.v. in schijven worden betaald. Je betaald het voorschot bij inschrijving,

+ 3 X1220 (incl btw) of mits afgesproken regeling.

Voorschot bij inschrijving: €500,00

Als reservering, overschrijven op rek nr.: BE90 7370 5269 9032 met vermelding van je ‘naam + SHIVAYA OPLEIDING’.

 

Inbegrepen in de prijs:

Lunch op zaterdag en zondag + drank en versnaperingen. Eindceremonie.

Individuele coaching (max 2u)

Documentatie 

Hoe inschrijven: vul het inschrijvingsformulier in en stuur terug naar: info@shivaya.be

Bij vragen of twijfel neem zeker contact op! 0472 28 56 03

 

INFOAVOND: Donderdag 31 maart om 19u00 (online)

 

Begeleider: Kathy Dobbels

 

Yogadocent en lichaamswerker. 25j ervaring in lesgeven aan groepen.

Transformatie coach & Facilitator 

Loopbaancoach I.s.m.: TALPA Coaching & VDAB

Oprichter en bezieler van SHIVAYA.

Shiatsu en Shamanic Energy Healing

 

Wil je graag meer lezen over mijn achtergrond en opleidingen neem een kijkje op:

https://www.shivaya.be/over-mezelf

Plaats opleiding: SHIVAYA Bavikhoofsestraat 38, 8520 Kuurne

“Ik ben ervan overtuigd dat we door de recente inzichten in deze turbulente tijden

aan het begin staan van een waarachtige omwenteling van verandering(en).

Door meer bewustwording van hoofd-hart-buik en ziel verbinding als basis voor de toekomst. Een noodzakelijke weg om in deze uitdagende tijden aanwezig, gefocust en veerkrachtig te zijn.” Kathy

SHIVAYA OPLEIDING 2021*

SHIVAYA TRAINING

Yoga professional

Bavikhoofsestraat 38, 8520 Kuurne

info@shivaya.be - Tel: 0472 28 56 03

KADOBON nodig?

Gratis bestelling aan huis, inclusief leuke attentie!