top of page

TIPS & INSPIRATIE

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EEN KRACHTIGE REINIGER VOOR LICHAAM, GEEST EN JE HUIS!

De lente komt eraan!!

Een ideale periode om ons lichaam en huis op te schonen en nieuwe kracht en energie op te wekken.

Ben je zoek naar een natuurlijke oplossing om je huis, lichaam en geest te reinigen? Dan is doterra lemon olie wellicht iets voor jou! Lemon olie is een van de meest gekochte oliën van doTerra en heeft vele voordelen en toepassingen. 

De etherische olie van doTerra lemon ruikt schoon, fris, citrusachtig en licht. De geur van citroenen is niet alleen heerlijk, maar heeft ook een positief effect op je gemoedstoestand en humeur. Door de verfrissende geur van lemon olie wordt je stemming verbeterd en voel je je energieker.

Gebruik van doterra lemon etherische olie

AROMATISCH

Voeg 3-4 druppels citroen olie toe aan je diffuser om je huis of werkplek te verfrissen en een energieboost te geven. De geur van citroenen zorgt voor een aangename sfeer en verbetert de luchtkwaliteit.

TOPISCH/ OP DE HUID

Breng 1-2 druppels aan op de gewenste plek op de huid, of verdun de olie met doTerra coconut Oil bij een gevoelige huid. Het is belangrijk om etherische oliën altijd te verdunnen voordat je ze op de huid aanbrengt. 

INTERN/ INNEMEN

Verdun 1 druppel citroen olie in 100 milliliter vloeistof. Lemon olie is bijvoorbeeld heerlijk in een glas water of toegevoegd aan je favoriete smoothie. Door het innemen van citroen olie wordt je lichaam gereinigd en je spijsvertering ondersteund.

Zoals eerder vermeld heeft doterra lemon olie vele voordelen en toepassingen;

  • Citroen olie als Reinigingsmiddel Citroen olie is een krachtig reinigingsmiddel dat de lucht en oppervlakken zuivert. Het is een niet-giftig alternatief voor chemische schoonmaakmiddelen en kan in het hele huis worden gebruikt. Voeg 2-3 druppels toe aan warm water en gebruik dit om oppervlakken of vloeren te reinigen. Dweil met water en citroen om onaangename geuren te verwijderen.

  • Ondersteunt de spijsvertering. Voeg iedere morgen een druppel doterra lemon olie toe aan lauwwarm water om je spijsvertering te ondersteunen en je lichaam te reinigen. Het zorgt voor een natuurlijke detox werking van de lever en ondersteunt de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam.

  • Verbetering gemoedstoestand en humeur. Lemon olie heeft een opwekkende werking op je gemoedstoestand en humeur. Voeg 3-5 druppels toe aan je diffuser om geurtjes en nare energie in huis te verdrijven. Het is de perfecte olie om jezelf op te peppen wanneer je je wat minder energiek voelt

  • Citroen olie als smaakmaker : Voeg citroen olie toe aan water en etenswaren om de smaak van desserts en hoofdgerechten te verbeteren. Het is een gezond alternatief voor suiker en andere smaakversterkers. Citroenolie is heerlijk in thee, water, smoothies en andere drankjes. Voeg 2 druppels toe aan een eetlepel honing om je keel te verzachten.                                                                                                                           

Flesje Lemon doTerra - Pure Essential Oil 15 ml -> €21,67

doTerra Pure Essential Oil te verkrijgen bij Shivaya of via de website van doTerra

Op deze pagina verschijnen regelmatig nieuwe tips en inspiraties!

 

Wil je op de hoogte blijven wat Shivaya te bieden heeft?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

700x509-lemon-primary-benefits.jpg
bottom of page