Transformationele coaching

“Today is a good day to make a difference”  Kathy 

Veranderingen die van buitenaf worden opgedrongen en die niet matchen met wie je in wezen bent werken niet. Ze brengen je alleen maar meer in onrust en laten je verder verwijderen van je doelen, passie, missie en je zielsverlangen. 

 

Een duurzame en diepe transformatie kan enkel van binnenuit in verbinding met je ware essentie.

Als je denken, voelen, doen en spreken op één lijn zijn dan ben je in staat tot grootse creaties en voel je het leven bruisen in jezelf. Dat is jouw uitdaging!

 

Een crisis  is daarom een uitgelezen moment om de uitdaging naar transformatie aan te gaan.

Deze komt niet voor niets op je pad, net die duw is soms nodig om tot ware veranderingen te komen in je leven.

Echter je-zelf hoef je niet te veranderen, je bent reeds compleet en volmaakt. Veranderingen gebeuren (soms vanzelf) als je tot een dieper bewustzijn komt en inzicht krijgt wat dat zelf van je vraagt en wat aandacht nodig heeft om te ontvouwen, om los te laten, om in beweging te komen, om te transformeren. 

Dieper inzicht en bewustwording in jezelf en je leven brengen de levensenergie meer op gang, samen kunnen we het pad dat je verder wil bewandelen helder maken.  Alles in ons is voelbaar buiten ons en alles buiten ons kan een effect hebben op ons.

Hoe krachtiger, liefdevoller en met meer overgave we in het leven staan hoe meer het pad zich blijft ontrollen naar onze levensmissie.

 

Kleine stapjes zijn soms voldoende om tot grote resultaten te leiden.

Dus waarom wachten tot morgen als je vandaag al een eerste stap in jouw unieke richting kan zetten?

Ik werk met bepaalde technieken en soms ook niet, het invoelen in -wat ik het veld noem - vraagt een goede 'holding space' en een diepe verbinding met mezelf en de ander, waardoor de stroming bepaald welke richting het uit gaat. Ik kijk tevens met een holistische blik en kan putten uit mijn kennis, wijsheid, maar ook door veel zelf doorleeft te hebben uit eigen levenservaringen en persoonlijke ontwikkeling. 

Wat je vraag ook is, bij een éérste kennismaking zal al snel duidelijk worden of wij een match hebben.

Zo kunnen we op ontdekking gaan welke weg zich wil tonen naar verandering en transformatie.

Geheel vrijblijvend kan je dan kiezen voor een traject op maat. Er is vooral aandacht en begrip voor jouw grenzen, wensen en doelen.

Altijd op afspraak. Tarieven kan je vinden bij: 'agenda en prijzen'

Bavikhoofsestraat 38, 8520 Kuurne

info@shivaya.be - Tel: 0472 28 56 03

KADOBON nodig?

Gratis bestelling aan huis, inclusief leuke attentie!