top of page

Shamanic Energy Healing

 

"Healing is not necessarily about curing.

As your inner light grows anything is possible" Alberto Villoldo

Healing helpt om het onbewuste, onontgonnen gebied in jezelf op een diepe manier te ontdekken en verborgen levenskracht te bevrijden.

 

Shamanic Energy Healing

Een Sjamanistische Healing werkt diep door op je energetisch Lichaam en stimuleert de (zijns)bewustwording.

Het is een krachtige & liefdevolle methode die herstel brengt bij lichamelijke, psychische en andere klachten die je belemmeren om optimaal van het leven te kunnen genieten.

Tijdens de healingsessie werken we met het energetisch veld (LEF: Luminous Energy Field). In de vorm van een chakra healing, een illuminatie of een extraction, Dit kan ook in combinatie met een soul retrieval.  

De Healingenergie van een Sjamanistische Healing reist lang met je mee en werkt diep door. 

Soul Retrieval

Bij een traumatische gebeurtenis kan het gebeuren dat een deel van de ziel zich verwijdert om de pijn niet ten volle te moeten ervaren. Dit 'zielsverlies' is een soort van beschermingsmechanisme. Wanneer een deel van de ziel zich afsplitst en niet meer terugkeert kan dit resulteren in zowel emotionele, fysieke als mentale uitputting.

Zielsverlies kan zich voordoen tijdens een ongeluk, een sterke emotionele gebeurtenis zoals bijvoorbeeld een overlijden of een andere traumatische gebeurtenis.

Wens je meer info over deze sessie of wil je graag een kennismakingsgesprek?

Bel mij (Kathy) vrijblijvend op het nummer 0472/28 56 03 of stuur een mail.

Elke healing is afgestemd op jouw specifieke vraag. Er zijn weinig woorden die de ervaringen van een sjamanistische healing kunnen omschrijven. Je voelt opnieuw de intense connectie met jezelf. Mijn ervaring is dat je op zielsniveau in je kracht komt waardoor synchronisiteit in je leven een bijzondere bevestiging vormt van hetgeen je in de healing hebt ervaren.

bottom of page