top of page

YOGA

"If you can breathe,

you can do yoga!"  

Steeds meer mensen vinden de weg naar Yoga. Yoga is geen sport of religie en vraagt geen prestaties.

Het is een levenswijze en een manier om dieper in contact te komen met jezelf.
Dit zorgt voor meer (innerlijke) rust, een betere focus, en meer balans in het leven.

Een ware ervaring van de verbinding van lichaam, geest, hart en ziel.

 

De yoga bij Shivaya is meer dan yoga alleen.  Er is aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling en groei.

De yogalessen zorgen voor een diepere verbinding op fysiek, energetisch, mentaal als spiritueel niveau.

Iedere week wordt gewerkt rond een specifieke thema. De lessen zijn zodanig opgebouwd dat je meteen kan integreren en groeien in wat voor jou van toepassing is. Je krijgt meteen een thuisgevoel. Er is een persoonlijke benadering en aandacht voor zowel de totale beginner als voor de meer gevorderde yogi/yogini.

 

Hieronder meer info i.v.m de verschillende soorten yogalessen-  voor een overzicht en inschrijving zie bij agenda!

PRANA YOGA FLOW II 

Prana staat voor levenskracht. Het is een dynamische yoga die helende energie door de energiekanalen laat stromen. Deze doorstroming wordt versterkt door de specifieke manier van ademen, de wijze waarop we de bandha’s aanhouden, door de verschillende reeksen , ritme’s, vinyasa’s en asana’s (lichaamsbewegingen).

HATHA - VINYASA YOGA (beginners en gevorderden)

Hatha yoga is in het Westen de meest bekende vorm van yoga. Hatha yoga bestaat voornamelijk uit het beoefenen van lichaamshoudingen(asana's), ademhalingstechnieken(pranayama), alsook uit ontspanningstechnieken.
Vinyasa: Afkomstig uit de Ashtanga en poweryoga maar de vinyasa’s zijn niet enkel gebaseerd op de zonnegroeten, de verscheidenheid is groter. De reeksen spiegelen zich aan de elementen aarde, water, vuur, lucht en ether


VINYASA YOGA
Bij deze vloeiende, dynamische vorm van yoga wisselen verschillende houdingen elkaar af op het ritme van de adem. De voortdurende focus op adem en beweging brengt de aandacht gemakkelijk in het nu. Elementen uit de zonnegroeten zijn een steeds terugkerend onderdeel en worden gebruikt als verbinding tussen de houdingen. De nadruk ligt in deze les op de fysieke inspanning: het vergroten van (innerlijke) kracht, concentratie en uithoudingsvermogen.
Meer in je lichaam en uit je hoofd.
Het opbouwen van fysieke kracht en concentratie verstevigt je innerlijke basis en werkt positief door in je zelfvertrouwen.

SummerYoga

Op woensdagavond om 19u30 (juli - augustus) zie voor nieuwe data in onze agenda

Wil je ook graag de deugden van yoga ervaren bij shivaya? Een matje hebben wij ter beschikking, zorg voor gemakkelijk kledij en je kan beginnen! Wat jou reden ook is om ermee te starten (meer ontspanning, sterker en soepeler worden, lichaamshouding verbeteren, concentratie vergroten, goede ademhaling, enz…) ervaar wat yoga met je doet!

Kathy Dobbels

Yogadocent & transformatiecoach

meditatie begeleider,

Shamanic Energy healer

meer...

Yoga bij Kathy is een echte aanrader! Voor mij voelt het telkens als thuiskomen. Vanaf het moment dat ik de zaal betreed        voel ik de positieve energie.  De lessen zijn zo mooi opgebouwd… ruimte voor een gesprek, een verwijzing naar het spirituele,

de verbondenheid onder elkaar, sfeervolle muziek, klankschalen, sfeer…

Kathy is een krak in het creëren van harmonie. Durven loslaten en je focussen op je lichaam en ademhaling! Ik kijk telkens uit  naar de les… een moment voor jezelf… moment om te onthaasten… moment waar je echt jezelf mag en vooral KAN zijn!

Namasté Lieselot

* Fantastische plek! Zelf mogen ervaren door yoga en personal coaching. Kathy heeft een unieke stijl, toegankelijk voor          iedereen, een integratie van verschillende invloeden/methoden. Een echte aanrader! Namaste 🙏🏻 Ellen V.

* Fantastische plaats, stevige yoga maar dat doet zooo goed... Mike

* Kathy is een echt luisterend oor en stuurt je op een positieve manier om bij jezelf stil te staan, je te doen nadenken over wat je wil en waar je voor staat. Dolores

brug 179028_1670824802812_1003116776_317
20190831_194513_edited_edited.jpg
IMG_0303.JPG
bottom of page