• Kathy

Moed - ruimte en krachtDit zijn volgens mij noodzakelijke tools om de golven van veranderingen aan te kunnen in de toekomst.

Laat mij daar nog vertrouwen en zelfverantwoordelijkheid nemen aan toevoegen.


Energie is trilling. Zonder trilling is er geen manifestatie.


De aarde is in verandering door een sterke verhoging van haar trilling. De sterke energetische verhoging binnen ons sterrenstelsel verhoogt de energetische werking van de zon en door die sterke verhoging verandert alles op en in de aarde mee.


Zo kunnen we opmerken wat er de laatste jaren in ons leven aan het veranderen is en waarom. In onszelf, in relaties, gezin , familie, in je werk, en in Europa en de wereld. Op weg naar een nieuwe dimensie?


Noem het wakker worden om na te gaan wat wij zelf kunnen doen om op deze golven van verandering, van transitie, mee te deinen. Voor mensen die heel gevoelig zijn aan deze trillingen (waaronder ikzelf) hoe kunnen we het ons tijdens deze verandering wat gemakkelijker maken? Wat kunnen we nu echt wel loslaten en wat blijven we nog vasthouden? Dit is al een hele eye opener!


Wat wel zo is dat deze periode best wel intens kan voelen indien je mee gaat in het proces van vernieuwing, of zeg maar openbaring. Zo voel ik het althans. Al is het nog altijd moeilijk om er woorden op te plakken, want iedereen zal de veranderingen anders ervaren. Toch wil ik dit graag delen.


“The moment between deciding to open your eyes and then actually doing it is as scary a thing as there is in the new world.” Josh Malerman

Vele mensen zullen al gemerkt hebben dat een en ander op aarde in verandering is. Maar dat ons hele zonnestelsel in verandering is, daar zal niet iedereen zich van bewust zijn. Recent ben ik mij daar ook wat in gaan verdiepen (dat zullen de mensen in de yogalessen of coaching al gemerkt hebben) Door momenteel zelf erg bewust door die transitie te gaan voel ik dat er een andere manier van lesgeven komt een andere manier van begeleiden, een andere manier van leven.


Misschien zeg je wel 'dit is niet voor mij', weet dat we er allen te midden in staan. Collectief is de verandering voelbaar. In mijn praktijk krijg ik heel wat vragen van mensen die klaar zijn voor het grote transformatiewerk. En dat is een goed teken!

Enkel wat je-zelf momenteel raakt daar zit de beweging, de energie die een weg zoekt om zich te bevrijden. Uiteraard hebben we nog altijd een vrije keuze, alhoewel ik denk dat we eigenlijk allen de verantwoordelijk hebben om ons unieke 'zijn' meer bewust in de wereld te gaan zetten.

Ja ook jij - die dit leest- doet er toe!


Maar ook de sterke evolutie kan in ons onrust brengen, die zorgt er nu namelijk voor dat we snel en direct alle informatie kunnen vinden van wat we zoeken, vb via internet. Via social media weten we wat bijna in iedere huiskamer gebeurd -en niet alleen van onze vrienden! Via tv krijgen we ook heel wat indrukken binnen. Ook al scherm je je al af van bepaalde kanalen, we leven ook met die trillingen rondom ons. We willen er dan ook graag bij horen, iedere dag is wel ergens iets dat we niet willen missen,... en daar draait het meestal in een overdrive of meesleuren in.


Weg contact met onszelf -die meer dan ooit nu aandacht nodig heeft- weg contact met de ander, weg contact met wat er aan het gebeuren is in de wereld. Ik spreek niet over het nieuws dat we elke dag slikken om er de angst in te houden, nee over 'ik weet wat er gaande is en ik voel wat dat doet in mijn systeem.'


“Stay in the center, and you will be ready to move in any direction.” Alan W. Watts

Stilaan tijd dat we ruimte maken voor het besef van die verandering, voor ons 'zijn' voor onze 'noden' voor een dieper bewustwording van onze betekenis op aarde. Want daar start het mee. We kunnen blijven excuses zoeken om er van weg te lopen of 'ja maar' te herhalen (don't worry, been there, done that!)


Meer en meer voel ik de nood aan rust en stilte. Aan reflectie en meditatie en tijd door te brengen alleen bij mezelf zijn. Al was dat de voorbije periode geen probleem de uitdaging lag er voor iedereen!


Misschien heel confronterend, maar wat ben ik blij voor het stilstaan en deze verandering! Want mensen ik geloof niet dat 'wij' echt moeten veranderen -wat soms wordt verstaan aan wilskracht gebruiken en iets anders gaan doen om iemand anders te zijn vanuit controle' nee, het vraagt net om jezelf te ontdekken wie je echt bent (niet wie je wil zijn) . Want misschien zijn daar geen woorden voor maar kom je in een bad van ruimte en bewustzijn. Het is nieuwsgierig zijn wat achter die controle ligt, achter alles waar we ons dagelijks druk rond maken, achter het werkelijke leven in zijn puurheid.

Niet het Zelf die veranderd, het zelf wordt meer zichtbaar en dat voelt anders aan, dat is transformatiekracht. En wanneer je dit doorgaat dan zie je het ook meer in de wereld.


Hoe beginnen we daaraan?

Wat de evolutie brengt is goed, dat we idd overal terecht kunnen voor informatie, meer keuzes hebben om ons te ontplooien. Hoe we ermee omgaan is nog altijd van groot belang! Hoe beter we onszelf leren kennen hoe meer we voelen wat we echt nodig hebben en ook wat we niet nodig hebben. En ja soms weet je het even niet meer, is er mist, chaos,... dan kan begeleiding je even terug op het pad brengen van inzicht en meer bewustwording. Wat ik merk in consultaties is dat er geen advies hoeft , er is veiligheid en alles mag er zijn en wanneer je raakt wat in beweging wil komen dan is de stap al gezet om een volgende beweging in gang te brengen. En dat is voldoende voor een domino effect.

Dit met MOED, RUIMTE en KRACHT!


Heb je vragen? Brengen mijn woorden verwarring? Voel je vrij om te reageren,

via mail: info@shivay.be

Weet dat we allen in transitie zijn.

Wanneer je de invloed van de sterke trillingen voelt , drink dan voldoende water en luister naar de signalen van je lichaam, neem tijdig even rust en vertrouw, je bent niet alleen! Namasté Kathy


#ascentie #newearth #holdingspace #trust

0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

DETOX +